Our Halal Policy ハラール対応について

2015.05.23(Sat)

Welcome Muslim guests!

We can provide Halal Japanese Food according to our Halal policy.
20150221.jpg

Halal Policy
We offer the food without alchol,meat,Mirin(Sweet cooking rice wine)
and pig-derived ingredients such as pork bone soup, gelatin.

We took the seminar’ Halal Manager training and exam’.
And our chef,Yuuki Tanaka took the seminar at Japan Islamic Trust Masjid Otsuka.

We have treated Haraam in this kitchen.
We have treated Haraam with own kitchen tool.

Miso paste and Soy sauce is containing no alchol.
We are using eggs and milk that has not been the Halal certification.

イスラム教徒の方からの声にお応えして、当店でも出来る限りの(当店のハラールポリシーに基づいた)ハラール対応を行っております。
ハラール認可は受けておりませんが、日本ハラール協会によるハラール管理者としての資格を修得しております。

調理に使用する食材や調味料を、お召し上がりいただく前にお客様の目できちんと確認していただくことで
まずは安心していただいてからお食事を楽しんでいただいております。
すでにご来店いただいたイスラム教徒のお客様からも大変ご好評いただいております。

ハラールポリシー

・私たちが提供する料理にはアルコール、肉、みりんが入っておりません。
・豚由来の成分が入った食材・調味料は使用しておりません。

・私たちはハラール管理者としての講習を受講しております。
・店主は大塚マスジドにて講習を受けております。

・私たちはこの厨房でハラームを扱ったことがあります。
・私たちはこの厨房機器でハラームを扱ったことがあります。

・アルコールの含まれない味噌と醤油を使用しております。
・私たちはハラール認証を受けていない牛乳・卵を使用しております。
スポンサーサイト

Category: Guest from other countries

19:02 | Comment(0) | Trackback(-) | EDIT

Japanese Cuisine for world ! 懐石を世界へ

2014.12.07(Sun)


Kaiseki Cuisine Experience is getting globalization.

10600350_310295462504643_6867245067981596312_n.jpg

We had a visiter from U.S , Australia , Peru , Taiwan and China!

We received some comments from the customers!

"It was Amazing! the dessert was amazing. I had such a good time!"
"The food was great and the atmosphere was fantastic"
"Thank you very much! Such a great experience and I learnt a lot about food today:)"
"Muy buena comida!!!! Mi recomendacion es seguir cocinando con mucho empeno esta comida tan sabrosa."

Thank you very much to all guest!!!


懐石料理の世界発信、少しずつではありますが確実に前進しております!
すでに北米、南米、オーストラリア、アジアなど世界各国からお客様がいらっしゃいましたが、
日本料理の美しさや美味しさを体験できる機会をとても喜んでくださいます。

DSCF8281.jpg

お料理だけでなく、日本の良さをもっと感じていただくため、盆栽も一緒に飾っています。
日本の独特の美的感覚や「粋、雅」「わび、さび」などをどうやったら感じてもらえるのか、
まだまだ伝えきれていない部分もございますが、
お客様が日本を好きになって、またすえよしに来てくれる日を思い描きながら、
今夜も英語の練習を頑張ります。

にほんブログ村 グルメブログ 和食・日本料理(グルメ)へ
にほんブログ村

Category: Guest from other countries

23:39 | Comment(0) | Trackback(-) | EDIT

Kaiseki Cuisine Experience

2014.11.12(Wed)

Let's enjoy your stay in Japan!!
20141025hassun.jpg

We offer traditional japanese cuisine "Kaiseki" with English guide.
[Detail of Kaiseki cuisine experience]
・First drink SAKE
・Hassun -appetizer
・Sashimi -Fresh Raw fish
・Wanmono -Simmered foods
・Tempura -Fried foods
・Gohan,Tomewan,Konomono -rice,soup,pickles
・Sweets or Fruits
・Japanese tea
・English guide book.

IMG_0300小



Do you know "Kaiseki"?

Kaiseki Japanese cuisine is known for its meticulous preparation
and beautiful presentation. It's also known
as the most expensive type of Japanese food.
The only comparison is French Haute cuisine ("high food").
The way Kaiseki cuisine is decorated is not gaudy for
aesthetic purposes, but is linked to rituals and
cultural and seasonal events.
Through Kaiseki cuisine, you can learn about the culture of Japan.
写真 1 (1)

There are many type of tableware are used for Kaiseki.
And there are some meaning and wishes are put in each tableware.



This Experience produced by Yuuki Tanaka,Chef...........
写真 5 (1)

Born in yokkaichi , Mie.
He trained at Kikunoi restaurant (granted the highest rank of three stars in the Michelin), and traveled around the world.
He is trying to spread wonderful Japanese cuisine culture with his English skill.


The experience is reservation only.
"Kaiseki Cuisine Full Course" 15444yen (included 10 dishes, first drink SAKE , MATCHA tea.)
Please contact us if you have any questions.

info.sueyoshi@gmail.com


20141025sushi.jpg


2013年、世界遺産に登録された「和食」は世界中から注目されています。
ですが、日本伝統の和食である「懐石料理」について、身近に体験できるチャンスは少ないものです。

伊勢すえよしでは「Kaiseki Cuisine Experience -懐石料理体験-」を始めました。
日本の方はもちろんですが、今回は外国からのお客様にも懐石料理のことを知っていただけるよう、
英語のガイドブックつきです。

手のひらサイズのガイドブックには、お料理それぞれに対して
「八寸とは何か」「造とは何か」といった内容の英語の解説が添えられています。

完全予約制で現在は夜のみご予約可能でございます。
IMG_0054小


外国からのお客様がお越しの際には、ぜひご利用くださいませ。

お問い合わせは、下記アドレスか、メールフォームよりお願いします。
info.sueyoshi@gmail.com



にほんブログ村 グルメブログ 和食・日本料理(グルメ)へ
にほんブログ村

Category: Guest from other countries| Tag: Japanese | Tag: food

14:50 | Comment(0) | Trackback(-) | EDIT

プロフィール

tanaka

Author:tanaka
西麻布の割烹料理店「伊勢 すえよし」です

住所: 東京都港区西麻布4-2-15 水野ビル3階
営業時間: 18:00-23:30(最終入店20:30)
*昼営業は2016年2月より休止
電話番号:03-6427-2314
定休日:日曜

*完全予約制

trip advisorの口コミを見る

tripadvisorの口コミを書く

FACEBOOKpage

メールフォーム

名前:
メール:
件名:
本文:

検索フォーム

QRコード

QR
↑